Bine ati venit in BAROMETRUL CALITATII SUPERIOARE!

Stimate utilizator, va felicitam pentru ca ati ales BAROMETRUL CALITATII SUPERIOARE al afacerilor si meseriilor din Romania, cu O SINGURA RECOMANDARE in fiecare localitate din Romania.

CalitateSuperioara.ro este instrumentul clientului aflat in cautare de bunuri si servicii de calitate deosebita la preturi decente. Am filtrat si comparat pentru dvs afaceri, firme si meserii si l-am afisat si promovat in fiecare localitate doar pe CEL MAI BUN DIN BRANSA sau DOMENIUL sau! Asa cum Superior este un Superlativ, tot asa in fiecare oras poate exista UN SINGUR rezultat, O SINGURA varianta, DOAR o RECOMANDARE facuta de noi.  www.CalitateSuperioara.ro va prezinta domeniile in care am COMPARAT pe cei mai buni si am ales CALITATEA SUPERIOARA pentru vizitatorii site-ului nostru!

Exista UN SINGUR rezultat, O SINGURA varianta, DOAR o RECOMANDARE de CALITATE SUPERIOARA in ficare localitate a urmatoarelor Afaceri/Firme/Meserii.

Arhivist Contabil Transport marfa
Avocat Auditor financiar Rent a car
Mediator Consultant fiscal Transport calatori
Jurist Practician în insolvenţă Taximetrist
Notar Fonduri Europene Platforma auto
Executor judecatoresc Agentie publicitate Vopsitor
Asistent medical Traducător autorizat Tinichigiu
Psiholog Firma Webdesign Mecanic auto
Veterinar Broker asigurari Statie ITP
Dentist Amenajari gradini Pub
Doctor familie Amenajari interioare Club
Farmacie Restaurator Terasa
Policlinica Topograf Teren fotbal
Salon masaj Cadastrist Teren tenis
Frizer Arhitect Alpinism
Coafor Auditor energetic Sala Fitness
Manichiurist Sudor Formatie muzica
Cosmetica& Spa Zugrav Firma evenimente
Salon bronzat Instalator termic Fotograf
Gradinita Instalator sanitar Filmari video
Educator Electrician Florar
Invăţător Faiantar Pompe funebre
Profesor Meditatie Romana Tamplar & Dulgher Croitor
Profesor Meditatie Matematica Constructii case Agentie turism
Profesor Meditatie Istorie Izolatii Bucatar
Profesor Meditatie Geografie Alpinist utilitar Cofetar
Profesor Meditatie Limba Engleza Protecţia muncii Patiser
Profesor dans Termopane Brutar
Scoala Auto Pensiune Restaurant
Copy Shop Hotel Pizzerie
Scoala Auto Regim hotelier Aprozar
Copy Shop Agentie imobiliare Apicultor
Agentie turism

Suntem un barometru obiectiv si va rugam ca pe fiecare pagina si la fiecare recomandare a noastra sa votati firma din orasul dvs., iar daca ati beneficiat deja de serviciile si produsele lor va rugam sa ne lasati opinia dvs cu privire la asta. Putem crea Siguranta si Incredere, Calitate si Garantie prin implicarea noastra impreuna cu dumneavoastra. De ce ati pierde cateva minute dint-o zi sa contribuiti cu opinia dumneavoasta pe acest site? Pentru ca o parere argumentata si obiectiva poate ajuta alti zeci de potentiali clienti din fiecare localitate sa aleaga pe CEL MAI BUN.

O Societate/P.F.A./Meserias de CALITATE SUPERIOARA promovat(a) pe acest site nu va fi mentinuta in site-ul nostru daca clientii sai au facut plangeri. Satisfactia clientului este Garantata REAL pe acest site – nu folosim cuvinte mari, afisam REZULTATE si INCREDERE!

Cum nu putem face totul singuri, nu pentru ca nu am putea invata, ci pentru ca de cele mai multe ori suntem ocupati cu altceva care ne aduce un venit sigur, trebuie sa apelam la serviciile tertilor. De aici am inventat CONCEPTUL DE CALITATE SUPERIOARA rezultat din experienta clientilor mai vechi!

Ideea de a construi acest site a venit din ipostaza noastra de utilizatori si consumatori ai unor bunuri si servicii generale sau specializate pe care noi le speram a fi de calitate. Din pacate, nu intotdeauna alegerile noastre de a lucra cu diferite entitati s-au dovedit a fi cea mai buna alegere. Atunci am ales sa PROMOVAM PE CEL MAI BUN in domenii uzuale si necesare fiecarui consumator normal.

Va intrebati cum reusim asta? Initial, am ales cele mai populare rezultate din fiecare domeniu. Am petrecut sute de ore citind recenziile consumatorilor prin intermediul canalelor disponibile: forumuri, google reviews, comentarii pe diferite site-uri, statistici financiare.

Am propus un loc in acest site DOAR primilor 5, CEI MAI BUNI, din fiecare localitate si domeniul lor. Dintre acestia, am considerat ca cel ce va raspunde primul solicitarii noastre si incheie un contract cu noi este si cel care va oferi clientilor sai cel mai rapid raspuns datorita hotararii si deschiderii sale la nou, fundamentate pe asigurarea calitatii.

Am incercat sa convingem fiecare potential beneficiar despre necesitatea CALITATII GARANTATE! Doar cei cu o mentalitate a calitatii care au inteles si imbratisat aspiratiile noastre au fost alesi pentru a semna contractul. Toti am inteles si ales ca nu mai este loc de Inselaciune si Tepe.

Nu uitam ca la randul nostru oferim servicii si la fel ca dumneavoastra, imbratisam conceptul de CALITATE SUPERIOARA in toate etapele procesului de interactiune cu clientul si indeplinirea rezultatului pentru care am fost alesi.

Astfel, daca si dumneavostra oferiti alte servicii sau sunteti in masura sa fiti promovat de www.CalitateSuperioara.ro, va invitam sa va promovati prin intermediul acestui site. Sunati-ne, Inregistrati-va si Completati rubricile iar daca treceti de verificarea noastra si clientii dvs au fost multumiti veti avea propria pagina in acest site . Daca meseria sau afacerea dvs nu are inca rubrica va rugam sa ne propuneti dvs o sectiune iar daca sunteti cel mai bun din localitate o vom construi. Suntem nevoiti sa solicitam o suma modesta de bani, nu pentru a ne imbogati, ci pentru a avea resursele financiare necesare sa promovam conceptul nostru astfel incat tot mai multi oameni sa poata beneficia de CALITATE SUPERIOARA. Impreuna cu sustinerea dumneavostra vom crea un concept  brand national in care putem apela la serviciile sau bunurile lui “X” fiind siguri ca vom avea cele mai bune rezultate!

Close Comments

Comments are closed.